Webinar o dohrani za početnike "Beba papa (sama)"

 


BEBA PAPA (SAMA) - webinar dohrane za početnike 

Na ovaj se korak spremam već dugo, potaknuta čestim pitanjima mama koje uskoro trebaju krenuti s uvođenjem krute hrane. Kad krenuti? Kojom metodom? Što dati? Kako i zašto? Brojna su pitanja o dohrani koja vas zanimaju. Iako na ovoj stranici dijelim naša svakodnevna iskustva dohrane, savjete i odgovore na neka od vaših pitanja, shvaćam da je sve to "u komadićima", malo u objavama, malo u storijima, što nekima od vas ne daje potpunu sliku o tome kako bebi uvesti krutu hranu. Stoga sam za sve mame koje više vole detaljniji i sistematičniji pristup pripremila webinar "Beba papa (sama) - uvod u dohranu. 

 🍎 ŠTO? Na webinaru ću detaljno predstaviti pristup kombiniranoj i dohrani komadima (beba-vođa, blw), uz malo teorije i puno primjera i savjeta iz iskustva, a na kraju ćete imati priliku i dobiti odgovore na specifična pitanja koja vas zanimaju. Webinar traje oko 2 sata, podijeljen je u dva modula, motivacijski i praktični, u kojima ćete doznati sve važno za početak dohrane. U webinaru također odgovaram na vaša specifična pitanja koja imate o dohrani, a kupnjom webinara dobivate i moj podršku u obliku savjeta i odgovora na pitanja kad beba krene s papanjem. 

*Novost je da je webinar obogaćen videoprimjerima tema o kojima ćemo pričati, kao i popisom sezonskih namirnica te primjerima jela za početak dohrane i našim praktičnim receptima za doručak i/ili užinu.


👶🏻 ZA KOGA? Webinar je namijenjen svim roditeljima (i bebama do 6mj.) koji još nisu krenuli s dohranom, a htjeli bi se pripremiti za tu avanturu. Mnoge od vas uz bebu nemaju vremena za čitanje knjige, bloga ili pak prelistavanje svih storija u kojima dijelim naše iskustvo početka dohrane pa je zato webinar idealan za roditelje koji trebaju i žele sistematičan uvod u dohranu, bilo komadima po metodi beba vođa dohrane (blw) ili kombiniranom dohranom gnječenim kašicama i komadima. 

Mame i bebe (6.-12mj.) u dohrani kašicama, a htjeli biste prijeći na jelo komada, potaknuti bebu na žvakanje ili se borite sa bebinim odbijanjem jela komada, nisam vas zaboravila i možete se već sad prijaviti na novi webinar "Pa-pa kašice".

🤔 ZAŠTO? Želite znati više o dohrani, a možda nemate vremena čitati o tome. Nesigurni ste, zbunjeni različitim informacijama ili prepuni strahova, što je sasvim normalno za jedan takav korak s bebom, osobito ako nailazite na neke poteškoće u jelu bebe. Što više znate o metodi dohrane koju biste htjeli provoditi, bit ćete sigurniji i opušteniji, a to u mnogočemu može utjecati na to kako će beba prihvatiti krutu hranu.

💻 KAKO? Webinar je ograničenog broja sudionika kako bi svatko od vas mogao dobiti odgovore na ono što vas zanima o dohrani. Webinar možete kupiti samo za gledanje, bez sudjelovanja na dan održavanja, a ukoliko se prijavite, a ne možete biti prisutni online u vrijeme održavanja ili vas beba bude zatrebala, svaki polaznik dobiva link za naknadno neograničeno gledanje webinara, kad god zapnete u nekom koraku dohrane ili se trebate samo podsjetiti na neki detalj.

📮 Cijena je 140kn (19€) PayPal uplate. Sve PRIJAVE i pitanja na bebavodjadohrane@gmail.com.

Hvala vam na povjerenju!


mama-vođa Nikolina Mamić