Webinar "Beba papa (sama) - sve o dohrani za početnike"

 


BEBA PAPA (SAMA) - webinar dohrane za početnike 
 
Na ovaj se korak spremam već dugo, potaknuta čestim pitanjima mama koje uskoro trebaju krenuti s uvođenjem krute hrane. Kad krenuti? Kojom metodom? Što dati? Kako i zašto? Brojna su pitanja o dohrani koja vas zanimaju. Iako na ovoj stranici dijelim naša svakodnevna iskustva dohrane, savjete i odgovore na neka od vaših pitanja, shvaćam da je sve to "u komadićima", malo u objavama, malo u storijima, što nekima od vas ne daje potpunu sliku o tome kako bebi uvesti krutu hranu. Stoga sam za sve mame koje više vole detaljniji i sistematičniji pristup, pomno okupila sve informacije, stručne preporuke i najvažnije, svoje dvostruko iskustvo dohrane te pripremila webinar "Beba papa (sama) - uvod u dohranu. 

🍎 ŠTO? Na webinaru ću detaljno predstaviti pristup kombiniranoj i dohrani komadima (beba-vođa, blw), uz malo teorije i puno primjera i savjeta iz iskustva, a na kraju ćete imati priliku i dobiti odgovore na specifična pitanja koja vas zanimaju. 

Webinar traje 3ipol sata, podijeljen je u dva modula. Prvi dio webinara, modul UVOD U DOHRANU usmjeren je na snažnu motivaciju za dohranu kroz odgovore na najčešća pitanja prije početka dohrane, kao i teme ključne za izgrađivanje pozitivnog odnosa prema jelu, a daje i detaljno pojašnjenje o posjedanju bebe pri dohrani kao i o refleksu zagrcavanja. Drugi dio webinara KAKO NUDITI DOHRANU donosi detaljne smjernice kako odabrati i pripremiti hranu te kako je nuditi bebi u jelu rukama ili priborom.

U webinaru također odgovaram na vaša specifična pitanja koja imate o dohrani, a kupnjom webinara dobivate i moj podršku u obliku savjeta i odgovora na pitanja kad beba krene s papanjem. 

*Novost je da je webinar obogaćen videoprimjerima tema o kojima ćemo pričati, kao i popisom sezonskih namirnica te primjerima jela za početak dohrane i našim praktičnim receptima za doručak i/ili užinu.

👶🏻 ZA KOGA? Webinar je namijenjen svim roditeljima (i bebama do 6mj.) koji još nisu krenuli s dohranom, a htjeli bi se pripremiti za tu avanturu. Mnoge od vas uz bebu nemaju vremena za čitanje knjige, bloga ili pak prelistavanje svih storija u kojima dijelim naše iskustvo početka dohrane pa je zato webinar idealan za roditelje koji trebaju i žele sistematičan uvod u dohranu, bilo komadima po metodi beba vođa dohrane (blw) ili kombiniranom dohranom gnječenim kašicama i komadima. 

Mame i bebe (6.-12mj.) u dohrani kašicama, a htjeli biste prijeći na jelo komada, potaknuti bebu na žvakanje ili se borite sa bebinim odbijanjem jela komada, nisam vas zaboravila i možete se već sad prijaviti na novi webinar "Pa-pa kašice".

🤔 ZAŠTO? Želite znati više o dohrani, a možda nemate vremena čitati o tome. Nesigurni ste, zbunjeni različitim informacijama ili prepuni strahova, što je sasvim normalno za jedan takav korak s bebom, osobito ako nailazite na neke poteškoće u jelu bebe. Što više znate o metodi dohrane koju biste htjeli provoditi, bit ćete sigurniji i opušteniji, a to u mnogočemu može utjecati na to kako će beba prihvatiti krutu hranu.

💻 KAKO? Webinar je ograničenog broja sudionika kako bi svatko od vas mogao dobiti odgovore na ono što vas zanima o dohrani. Webinar možete kupiti samo za gledanje, bez sudjelovanja na dan održavanja, a ukoliko se prijavite, a ne možete biti prisutni online u vrijeme održavanja ili vas beba bude zatrebala, svaki polaznik dobiva link za naknadno neograničeno gledanje webinara, kad god zapnete u nekom koraku dohrane ili se trebate samo podsjetiti na neki detalj.

📮 Cijena svakog modula webinara je 140kn (19€), a cjelokupni paket "Dohrana za početnike" (I. i II modul) iznosi 250kn (34€). U paketu "Dohrana za početnike" uključen je i popis namirnica za bebino jelo, ideje za prve obroke kao i recepti za neka specifičnija jela, npr. muffini bez jaja, brašna, recept za bebin kruh i sl. Snimku webinara dobivate na 6mjesečno korištenje tj. gledanje.

Sve PRIJAVE i dodatna pitanja, kao i detaljniji popis tema obrađenih u webinaru možete dobiti upitom na bebavodjadohrane@gmail.com.


Hvala vam na povjerenju!


mama-vođa Nikolina Mamić