Program "Beba papa (sama) - sve o dohrani za početnike"

 


BEBA PAPA (SAMA) - uvod u dohranu 
Kad krenuti? Kojom metodom? Što dati? Kako i zašto? Brojna su pitanja o dohrani koja vas zanimaju. Iako na ovoj stranici dijelim naša svakodnevna iskustva dohrane, savjete i odgovore na neka od vaših pitanja, shvaćam da je sve to "u komadićima", malo u objavama, malo u storijima, što nekima od vas ne daje potpunu sliku o tome kako bebi uvesti krutu hranu. Stoga sam za sve mame koje više vole detaljniji i sistematičniji, a praktičan pristup, pomno okupila sve informacije, stručne preporuke i najvažnije, svoje dvostruko iskustvo i pretočila u program "Beba papa (sama) - sve o dohrani (za početnike). 

🍎 ŠTO? Na programu detaljno upoznajete pristup kombiniranoj i dohrani komadima (beba-vođa, blw), uz malo teorije i puno primjera i savjeta iz iskustva.

 

Program se sastoji od gotovo 4 sata sadržaja, a podijeljen je u 2 modula:

Prvi dio UVOD U DOHRANU osnažuje vas za opuštenu dohranu kroz odgovore na
najčešća pitanja prije početka dohrane, kao i teme ključne za izgrađivanje pozitivnog odnosa prema jelu. Sadržava teme: Odabir dohrane, Svrha dohrane, Zajednički obroci i atmosfera, Mama-vođa, Beba-vođa, Kad krenuti s dohranom?, Sve o posjedanju, Što je Beba-vođa dohrana (komadima, blw)?, Što je dohrana kašicama?, Što je kombinirana dohrana?, Sve o zagrcavanju, Očekivanja od dohrane i Nevidljivi utjecaji na jelo.


Drugi dio webinara KAKO NUDITI DOHRANU donosi detaljne smjernice kako odabrati i pripremiti hranu, svaku kategoriju namirnica te kako je nuditi bebi u jelu i poticati samostalno jelo rukama i priborom.


👶🏻 ZA KOGA? Webinar je namijenjen svim roditeljima (i bebama do 6mj.) koji još nisu krenuli s dohranom, a htjeli bi se pripremiti za tu avanturu. Mnoge od vas uz bebu nemaju vremena za čitanje knjige, bloga ili pak prelistavanje svih storija u kojima dijelim naše iskustvo početka dohrane pa je zato webinar idealan za roditelje koji trebaju i žele sistematičan uvod u dohranu, bilo komadima po metodi beba vođa dohrane (blw) ili kombiniranom dohranom gnječenim kašicama i komadima. 

Mame i bebe (6.-12mj.) u dohrani kašicama, a htjeli biste prijeći na jelo komada, potaknuti bebu na žvakanje ili se borite sa bebinim odbijanjem jela komada, nisam vas zaboravila i možete se već sad prijaviti na novi webinar "Pa-pa kašice".

🤔 ZAŠTO? Želite znati više o dohrani, a možda nemate vremena čitati o tome. Nesigurni ste, zbunjeni različitim informacijama ili prepuni strahova, što je sasvim normalno za jedan takav korak s bebom, osobito ako nailazite na neke poteškoće u jelu bebe. Što više znate o metodi dohrane koju biste htjeli provoditi, bit ćete sigurniji i opušteniji, a to je definitivno temelj kako će vaša beba prihvatiti krutu hranu.

💻 U cjelokupni program paket "Beba papa sama" uključen je i pdf vodič za početak dohrane "Mama vođa"popis sezonskih namirnica, ideje za prve obroke kao i neke praktične recepte za doručak/užinu: npr. muffini bez jaja, brašna, recept za bebin kruh i sl.

Kupnjom snimke pristupate sadržaju putem linka za gledanje webinara na Youtubeu, u bilo kojem trenutku, idućih 6.mj. Također, ukoliko to želite, sudjelovanjem u cijelom Programu, možete biti član zatvorene Facebook grupe "Bebe papalice" koja će vam služiti kao motivacija i inspiracija za početak dohrane, ali i mjesto potpore za neke vaše strahove i nedoumice.
📮 Cijena svakog modula webinara je 190kn (26€), a cjelokupni paket Programa "Dohrana za početnike" (I. i II modul) iznosi 350kn (47€).

Sve PRIJAVE i dodatna pitanja, kao i detaljniji popis tema obrađenih u programu Beba papa možete dobiti upitom na bebavodjadohrane@gmail.com.


Hvala vam na povjerenju!


mama-vođa Nikolina Mamić